Vandaag voel ik de dringende behoefte om schaamteloos op te scheppen over onze mooie camping. Het kampeerpark is zo’n plaats waar je bij aankomst ondergedompeld wordt in een oase van rustgevend groen. Tussen de grasmat en de bovenste kruinen van de bomen ontvouwt zich een kleurenwaaier. Zo één waarmee je bij het schildersbedrijf je favoriete kleur kunt uitzoeken. Struinend over het fris gemaaide veld is het niet moeilijk een beeld te visualiseren van het komende seizoen. Caravans, tenten, campers, vrolijke stemmen en gespetter in het zwembad.

‘De Corrèze, dat is gewoon genieten’

Na een onzeker jaar zullen veel mensen toe zijn aan rust, ruimte en ontspanning. Waar lukt dat beter dan in zo’n groene omgeving! We moeten allemaal weer wennen aan de heroverde vrijheid. Het voelt nog wat onzeker. Wat kan al? Waar kunnen we beter even mee wachten? Frankrijk heeft de deuren wijd open voor het toerisme en zeker het campingleven biedt alle mogelijkheden voor een veilige vakantie. Alert blijven en de nog geldende maatregelen volgen gaat heel goed samen met ontspannen op de grasmat met een boek, een koel rosétje en een babbel met de buurman terwijl hij zwetend de tent opzet.

Het aanbod aan activiteiten en bezienswaardigheden in de streek is groot. Elk jaar wordt er iets aan toegevoegd. De Corrèze is vol goede moed om van seizoen 2021 iets moois te maken. Zo veilig mogelijk voor gastgever en gasten. Op onze camping hebben wij een levensgrote paddenstoel die dienst doet als bibliotheek. Hier hangt een bord vol kaartjes met attracties en ook de folders liggen voor het grijpen. Natuurlijk zijn hier en daar nog bepaalde regels te volgen, maar daar hebben we dan allemaal profijt van.

‘Iedereen voelt zich hier heel snel thuis’

Rust, ruimte, cultuur en historie zijn de hoofdbewoners van de aantrekkelijke streek waar Camping Lallé al meer dan dertig jaar een paradijselijke vakantieplek biedt aan een gevarieerd publiek. Rustzoekers, natuurliefhebbers, sportievelingen, de denkers en de doeners. Iedereen voelt zich hier zonder problemen heel snel thuis. Het kan een verademing zijn om een lange wandeling te maken zonder iemand tegen te komen en met een geurige bos wilde bloemen thuis te komen. Het kan een uitdaging zijn om een fiets te huren bij château de Sédières en op een van de mooie routes de eerste Coronakilo’s achter te laten. Het kan verfrissend zijn om op deze landelijke plek, na alles wat ons het afgelopen jaar bezig hield, nieuwe krachten op te doen. Het is noodzakelijk om af en toe terug te schakelen naar de basis van het leven door er simpelweg alleen maar te zijn. Gewoon genieten.

Wij verheugen ons erop jullie te mogen begroeten, op naar een heerlijke zomer!

Fijn weekend!

Hanny.