Iedereen voelt zich thuis op ons campingpark

Wat is er zo bijzonder aan deze camping? Ontdek het zelf! Camping Lallé is een echte charmecamping gelegen op een prachtig park in de Limousin!

Ons Campingpark

Charmant gelegen in een bosrijke omgeving ligt deze camping op landgoed Lallé. Ruim opgezet met een grote variatie aan flora en fauna voelt iedereen zich hier snel thuis. Elk jaargetijde heeft zijn charme in deze prachtige omgeving. 

Naast de mooie ligging is de camping verrassend dichtbij. Slechts 1000 kilometer vanaf Utrecht ligt onze camping een kwartier rijden vanaf de snelweg. Deze camping is van alle gemakken voorzien. Naast ons schone sanitair is er ook een wasmachine en afwasplekken. Ons restaurant biedt alle ruimte om je culinair te laten verwennen of om een drankje te nuttigen op ons gezellige terras. Er staat een reusachtige stenen paddenstoel die dienst doet als Infotheek. Er is een grote speelweide, jeu-de-boulesbanen, een zwembad, een crossbaan. Er zijn overal op het terrein watertappunten en electra. WIFI is gratis. Ook honden zijn van harte welkom.

Campingpark
Camping Lallé

Activiteiten

Wat wil je doen in je vakantie? Inspannen, ontspannen…het kan allemaal. Wandel- en fietsroutes beginnen direct vanaf de camping. De omgeving biedt vele mogelijkheden voor dagtochten. Ook de kinderen vermaken zich uitstekend!

In de directe omgeving zijn meerdere wandel- en mountainbikeroutes. Klik hier op Routes_Sedieres voor alle 10 de MTB-routes op GPX-formaat! De vele meren bieden mooi gelegenheden om een duik te nemen of aan watersport te doen. Ook paardrijden kan in de directe omgeving. De Corrèze biedt een veelzijdigheid aan mooie dorpjes, kastelen, natuurparken. Ook een uitstapje naar de grote broer, de Dordogne, behoort tot de mogelijkheden.

Klik hieronder voor een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden.

Activiteiten
Frankrijk_BoerZuidema_2013_102

Ontdek de Corrèze

Laat je verrassen door deze charmante regio. Gelegen naast de Dordogne heeft de Corrèze zeer veel natuurschoon en cultuur te bieden.

Een bezoekje aan kasteel Sedières is slechts 5 minuten rijden. Heerlijk om te wandelen of fietsen. In de zomer worden er ook vele activiteiten georganiseerd. Bezoek de lokale markten of toch een rondje karten? Lees verder wat de Corrèze allemaal nog meer te bieden heeft en kom het zelf ontdekken. Bekijk hieronder een korte film van de Corrèze. Wil je meer zien van de Corrèze? Kijk dan ook op de website van Corrèze Tourisme.

Bienvenue

Reserveren

In 2022 zijn we tijdelijk gesloten vanwege de verkoop van de camping. We hopen snel de deuren weer te openen. Interesse om een nieuw te beginnen? Klik hier en informeer naar de mogelijkheden. 

Foto-12

Blog de Lallé

Elk jaar gebeurt er weer teveel om op te noemen. Daar houden we u graag van op de hoogte. Lees onze nieuwsberichten op deze site of “like” ons op Facebook

In 2015 bestond de camping 25 jaar. Dat was tevens aanleiding om een boek te schrijven. Ik vertrek, maar dan in boekvorm. Het heet “Uit het Niets”. Door de vele positieve reacties is het boek in maart 2016 uitgegeven door uitgeverij Sylfaen. Volg ons en alle andere ontwikkelingen op ons blog de Lallé.

Laatste nieuws
Sprookjesachtig