• Mountainbiken

Activiteiten in beeld

Camping Lallé ligt in de Limousin. De regio heet de Corrèze. Gelegen naast de Dordogne biedt deze regio vele mogelijkheden om een afwisselende vakantie te vieren. Direct vanaf de camping starten vele wandel- en fietsroutes. In de infotheque op de camping zijn ook vele folders en andere routes aanwezig.

Er zijn veel mogelijkheden voor dagtochten. Musea, kastelen, grotten, dorpjes, watervallen…teveel om op te noemen.

Voor de kinderen is de camping een grote speelplaats. Het is ook vooral een veilige camping. Een lekkere duik in het zwembad of met je vakantievriendjes voetballen, tafeltennissen of badmintonnen kan allemaal. Jong en oud geniet ook van ons sprookjesbos. Loop de sprookjesroute van het begin tot het eind en ontdek de legende van Lallé.

 

Wandelen, fietsen, zwemmen

In deze bosrijke omgeving beginnen zowel fiets- als wandelroutes direct vanaf de camping. Eindeloos wandelen door de ongerepte natuur of je grenzen verleggen met mountainbiken. Klik op Routes_Sedieres voor alle 10 de MTB-routes op GPX-formaat! Op de camping is een mooi zwembad, maar op 5 minuten rijden is ook een prachtig meer met zowel gras als strand. Watersport is mogelijk op 15 minuten rijden.

  • Mountainbiken in de Corrèze
    Ontspanning na inspanning

Ontdek de Corrèze

de Corrèze is rijk aan prachtige natuur en vele bezienswaardigheden. Typisch franse dorpjes, kastelen, stuwmeren, lokale markten en er is nog meer te ontdekken. Dichtblij ligt het mooie kasteel Sedières. In het hoogseizoen worden hier ook vele activiteiten georganiseerd. Heerlijk om te wandelen, vissen of picknicken. Of rijd een stukje door naar plateau de Millevache en geniet van het prachtige uitzicht. Klik hieronder op een video van de Corrèze.

  • Camping Lallé
    Collonges la Rouge: Het rode dorpje

Voor de kinderen

Camping Lallé is een veilige familiecamping. In de grote speelweide met wipkippen, schommels, tafeltennistafels of de fietscrossbaan vermaken de kinderen zich uitstekend! Sport- en spelmiddagen, knutselen op het terras en speurtochten zorgen voor de nodige afwisseling. Neem een duik in ons zwembad. Je kunt ook een magische wandeling door ons sprookjesbos maken en het sprookje “La Legende de Lallé” zelf beleven!

  • Paardrijden
    Paardrijden

 

Video Mountainbiking

Video Ontdek de Corrèze

Video Wandelen