• Wie voelt zich hier niet thuis?

Campingpark

Wat is er zo bijzonder aan deze camping? Ontdek het zelf! Camping Lallé is een echte charmecamping gelegen op een prachtig park in de Limousin! Deze charmante familiecamping bestaat uit veertig ruime plaatsen en is dusdanig opgezet, dat de privésfeer van de vakantieganger gegarandeerd is, maar dat tegelijkertijd kennismaking met de andere gasten mogelijk is. Een gevarieerd bomenpark zorgt ervoor dat de gasten zowel voor de zon als voor de schaduw kunnen kiezen. Het nieuwe zwembad zorgt voor de nodige verkoeling. Er zijn voldoende watertappunten en energiepunten aanwezig. Onze gasten kunnen gratis gebruik maken van WIFI !

De rust en de ruimte worden dankbaar benut door alles wat hier leeft. De herten, wilde zwijnen, konijnen en hazen kunnen het in deze streek goed met elkaar vinden. Mensen die van vogels houden kunnen hier hun hart ophalen.

Kinderen vermaken zich prima op dit campingpark. De grote speelweide; de speeltuin; de evenementen in het hoogseizoen; en natuurlijk het sprookjesbos, zorgen voor nodige afwisseling.

Gallery